शांति मंत्र – Shanti Mantra

शांति मंत्र – Shanti Mantra

हिन्दू धर्म में शांति मंत्र का जप शांति के लिए की जाती है। हरेक पूजा में, अनुष्ठानो में, प्रवचनों के अंत में शांति महा मंत्र का पाठ किया जाता है।
In Hinduism, Shanti Mantra is chanted for peace. After every puja, rituals the Shanti Maha Mantra is recited for peace.

ॐ द्यौ: शान्तिरन्तरिक्षँ शान्ति:,
पृथ्वी शान्तिराप: शान्तिरोषधय: शान्ति:।
वनस्पतय: शान्तिर्विश्वे देवा: शान्तिर्ब्रह्म शान्ति:,
सर्वँ शान्ति:, शान्तिरेव शान्ति:, सा मा शान्तिरेधि॥
ॐ शान्ति: शान्ति: शान्ति:॥

Om Dyauh Shaantirantarikssam Shaantih
Prthivii Shaantiraapah Shaantirossadhayah Shaantih |
Vanaspatayah Shaantirvishve Devaah Shaantirbrahma Shaantih
Sarvam Shaantih Shaantireva Shaantih Saa Maa Shaantiredhi |
Om Shaantih Shaantih Shaantih ||

प्रातिक्रिया दे